Gümrük Mevzuatı > Tasarruflu Yazılar > Muafiyet > 2006 Yılı  > 

Gümrükler Genel Müdürlüğü nün Muafiyet ile ilgili 21.08.2006 tarihli 021416 sayılı tasarruflu yazısı
Resmi Gazete Yayım Tarihi:
Özet: Yolcu beraberinde getirilip beyan edilen cep telefonunun işlemleri ile ilgili geriye dönük beyan uygulamasının iptal edildiği hk.
Bu mevzuat kalemi ile ilgili anahtar kelimeler:
Bu mevzuat kalemi içerisinde aşağıdaki sorulara cevap bulabilirsiniz:
  • Yolcu beraberinde getirilip beyan edilen cep telefonunun işlemleri ile ilgili geriye dönük beyan uygulamasının iptal edildiği hk.
 
Lütfen Dikkat!!! Şu anda A'dan Z'ye Dış Ticaret Mevzuat Takip Programı DEMO sayfalarındasınız. A'dan Z'ye Dış Ticaret Mevzuatı kapsamında olan tüm mevzuat kalemleri DEMO sayfalarında tanıtım amaçlı olarak yayımlanmaktadır. Dolayısıyla, bu bölümde ilgili mevzuat hakkında sadece tanıtıcı bilgiler (mevzuatın özeti, yayım tarihi gibi) verilmiştir. Abone olduğunuz takdirde, tüm dış ticaret mevzuatını en güncel şekliyle, günü gününe inceleyebilirsiniz. Abonemizseniz güncel mevzuat bilgilerine erişmek için lütfen tıklayınız.
Copyright © 2004 Mevzuat.Net - İnfosoft Bilgi Sistemleri Tüm Hakkı Saklıdır.
A'dan Z'ye DIŞ TİCARET mevzuatı sayfalarını en iyi olarak, 1024x768 ekran boyutu ve Microsoft Internet Explorer 5.0+ ile izleyebilirsiniz.