Gümrük Mevzuatı > İlgili Diğer Gümrük Mevzuatı > 2006 Yılı Diğer Gümrük Mevzuatı (İlgili Kanun, Karar, Yönetmelik ve Tebliğler)  > 

Gümrük Antrepoları Açılması ve İşletilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik - 2006/10604
Resmi Gazete Yayım Tarihi: 08.07.2006
Özet: Gümrük Antrepoları Açılması ve İşletilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 6 ncı maddesinde (Başvuru için aranan şartlar ve ön izin) değişiklik yapılması hk.
Bu mevzuat kalemi ile ilgili anahtar kelimeler:
Bu mevzuat kalemi içerisinde aşağıdaki sorulara cevap bulabilirsiniz:
  • Gümrük Antrepoları Açılması ve İşletilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 6 ncı maddesinde (Başvuru için aranan şartlar ve ön izin) değişiklik yapılması hk.
 
Lütfen Dikkat!!! Şu anda A'dan Z'ye Dış Ticaret Mevzuat Takip Programı DEMO sayfalarındasınız. A'dan Z'ye Dış Ticaret Mevzuatı kapsamında olan tüm mevzuat kalemleri DEMO sayfalarında tanıtım amaçlı olarak yayımlanmaktadır. Dolayısıyla, bu bölümde ilgili mevzuat hakkında sadece tanıtıcı bilgiler (mevzuatın özeti, yayım tarihi gibi) verilmiştir. Abone olduğunuz takdirde, tüm dış ticaret mevzuatını en güncel şekliyle, günü gününe inceleyebilirsiniz. Abonemizseniz güncel mevzuat bilgilerine erişmek için lütfen tıklayınız.
Copyright © 2004 Mevzuat.Net - İnfosoft Bilgi Sistemleri Tüm Hakkı Saklıdır.
A'dan Z'ye DIŞ TİCARET mevzuatı sayfalarını en iyi olarak, 1024x768 ekran boyutu ve Microsoft Internet Explorer 5.0+ ile izleyebilirsiniz.